Ulubiony klub: Ac Milan, Lech Poznań, Unia Wąbrzeźno
Wysłany: 08-03-2010, 19:46
Moje propozycje:
WŁOCHY: Giuseppe Bellusci, Alessandro Crescenzi, Davide Brivio
WĘGRY: Roland Varga
SŁOWENIA: Haris Vučkić
HOLANDIA: Tim Krul
PORTUGALIA: Bruno Gama, Bernardo Tengarrinha
NIEMCY: Richard Sukuta-Pasu
SZKOCJA: Mark Reynolds
NIGERIA: Chukwuma Akabueze, Daniel Adejo, Sone Aluko
SZWECJA: Guillermo Molins, Niklas Bärkroth, Robin Söder
FRANCJA: Hérold Goulon, Karim Aït-Fana
AUSTRIA: Jakob Jantscher, Daniel Beichler
CZECHY: Bořek Dočkal, Martin Zeman, Tomáš Mičola, Radim Řezník.
jarominho1005 - Wszyscy wymienieni przez Ciebie powyżej piłkarze to rzeczywiście godni uwagi gracze ale czy rocznik 87 albo 88 to talent ? Ja sądze, że raczej nie. Nawet jeśli to ta strona oczekuje kogoś troszkę młodszego.
No a ja oprócz Papadoupolosa,Kramaricia i Aleksicia moge jeszcze polecic :
Stephan El Shaarawy - zdjaje mi się, że mógłby się nadawac. 18 letni,środkowy pomocnik z Genou'y.
Ulubiony klub: Arsenal Londyn , Real , Lech Poznań
Wysłany: 10-03-2010, 19:40
Ja przystopoje narazie z tymi talentami Ja , Yoshi74 i Jeronimho podalismy OKOLO 100 nazwisk , chyba wam starczy
A moze by tak 2 razy w tygodniu dodawac zawodnika na strone glowna ? Sroda , Niedziela ?
Pomyslcie o tym ! Jak nie wiecie czegos o zawodniku podanym przeze mnie prosze pisac na gg , podane w profilu
nie wiem czy juz to kiedys pisalem ale napisze mase talentow szczegolnie hiszpanskich mozna znalesc na airfutbol.com oraz na youtube wpisujac airfutbol.com. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum