Myślę, że ponowne wypożyczenie Davida jest świetnym pomysłem. Anglik daje Milanowi bardzo dużo nie tylko swoim doświadczeniem, ale także, pomimo swojego wieku, fantastyczną postawą. Gra naprawdę bardzo dobrze, nie wyobrażam sobie teraz nikogo innego w Milanie na jego pozycji. A i Beckhamowi to na ręke
Co do Huntera, to jakoś mu nie ufam. Chłopak w Milanie nie błyszczy, w Realu nie dostawał dużo szans na grę, myślałem, że w Mediolanie znów będzie błyszczał, a tu klops. Mam nadzieję, że latem zostanie sprzedany.
Co do Ronaldinho, to mam nadzieję, że w końcu złapie taki rytm, że co mecz będzie się świetnie prezentował i pojedzie na ten mundial.
He o Hunterze powiem tak zbyt duzo szans zeby zablysnac nie dostaje ale w ostatnim meczy ladnie strzelil 2 gole, w jednym meczu tez wszedl pod koniec i strzelil 2 gole w 3minuty wiem ze nie mozna sie takim czyms za bardzo podniecac bo to raptem 4 gole na polowe sezonu ale mysle ze jak dostanie wiecej szans na gre to naprawde pokaze ze za wczesnie go wszyscy skreslamy ; D
A slyszalem ze podobno Perez chce zaoferowac Milanowi i Interowi Benzeme za 20-25mln, w Interze sie nie przyda a w Milanie? Pewnie bylby z Niego drugi Hunter jak myslicie? ; >
Hunter w pierwszym skladzie wyszedl w meczu z ManU w LM szkoda za bardzo sie nie pokazal ale swietny mecz Ronaldinho oby Hunter sie rozegral i pokazal na co go stac ; )
Ulubiony klub: Dzika, foka jest xD
Wysłany: 09-03-2010, 09:33
Tak Milan ma słabszą frekwencję niż kilka lat temu :
1. dużo fanów sukcesów przerzuciło się na inter, bo grają lepiej, mają gwiazdy ...
2. najwięksi fanatycy mają dużo żalu do obecnych władz Milanu o politykę transferową klubu
To takie dwa największe problemy odnośnie frekwencji
_________________ 1971 rok upamiętnienia, to jest data, która łączy pokolenia, Tyski emblemat w sercu, wyryte trzy kolory zielony, czarny i czerwony : ]
Ulubiony klub: Dzika, foka jest xD
Wysłany: 09-03-2010, 11:13
Cytat:
Przerzuciłeś się na Inter?!
a Ty na Boca ?
_________________ 1971 rok upamiętnienia, to jest data, która łączy pokolenia, Tyski emblemat w sercu, wyryte trzy kolory zielony, czarny i czerwony : ]
Ja od zawsze kochałem Boca i Dupczyciela <333 W ogole Mastra wszystkiego naj ************88
Przynajmniej jeden o mnie pamiętał...
a reszta... kompromitacja, wstyd, zażenowanie, rozczarowanie, głupota...
Burczyk napisał/a:
A powiedzcie mi, Dinho serio gra ta słabo, że nie zasługuje na kadrę?
Tak samo jak Pato... niby dobrze, ale jednak za mało zresztą Ronaldinho w meczu potrafi stworzyć 2-3 akcje z czego przy dobrych wiatrach jedna będzie golem. Pato z kolei nie pewnie czuje się w domu spokojnej starości... mimo wszystko Dunga, rezygnując przynajmniej z jednego z nich nie narazi się na głupotę... w przypadku dwóch już owszem.
_________________ Boca....I wszystko jasne
Ernesto Enrique "Heber" Mastrangelo - 134 meczów , 56 goli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum