Ulubiony klub: Wisła
Wysłany: 05-01-2006, 15:11
Postanowiłem, że znowu spróbuje szcześcia i zgłosze się jako newsman. Kiedyś juz się zgłaszałem i ktos do mnie napisał, przetłumaczyłem tekst i zrobiłem z niego newsa. Zostałem przyjety, ale ze swoich przyczyn nie zdecydowałem sie jednak zając ta pracą. Jeżeli oferta jest nadal aktualna to skontaktujcie się przez gg 3904866. Czekam
Ja moge zostac newsmenem ligi Polskiej mam duzo czasu i czesto przegladam strony roznych klubow wiec mysle ze bedzie dobrze jak cos to 4378673 piszcie nawet jak jestem niedostepny bo czesto jestem na ukrytym
Słuchajcie ja jestem w klasie dziennikarskiej więc też mógłbym pisać jakieś felietony jeśli jesteście zainteresowani moją współpracą to jestem chętny...
_________________ Wracam do rzeczywistości było ciekawie ale nie wiem kompletnie co działo sie w świecie sportu przez ostatnie dwa tygodnie ...
Witam,
Czy ogłoszenie dotyczące newsmanów jest nadal aktualne ? Mam wolny czas, właśnie skończyły mi się matury i mógłbym spróbować swoich sił wśród newsmanów. Chodziłem przez trzy lata do klasy lingwistyczno-dziennikarskiej z rozszerzonym angielskim i francuskim, w razie czego mam możliwość tłumaczenia newsów, nie tylko z angielskiego ale również w mniejszym stopniu z francuskiego. Jeśli chodzi o jakieś doświadczenie, moje jedyne wypowiedzi można zobaczyć na forum www.mufc.pl.
Kontak ze mną:
email: tomeklasocki@wp.pl
GG: 3952477 - piszcie nawet jeśli jestem niewidoczny (często się ukrywam).
Ostatnio zmieniony przez Brotha 24-05-2006, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
tez jestem zainteresowany, angielskiego ucze sie 7 lat , niemieckiego 9, footballem od zawsze, nie wiem czy mam jakies szanse ale jakby cos to dajcie znać
Chciałbym sie dołączyć do was pisze relacje ze spotkań drużyny grającej na codzień w V lidze, a u was chciałbym zająć sie ligą włoską. Co wy na to? Próbka moich tekstów na www.netkonkret.pl >dział sport> piłka nożna
_________________ Im więcej się uczę tym bardziej rozumiem jak...mało wiem
Witam, otóż też chciałbym się zgłosić, jestem bywalcem strony chyba od roku...i tak zauważam że trochę informacji o transferach nie ma(bez urazy) więc chciałbym wspomóc redakcje... najbardziej interesuje mnie Chelsea, ale i inne transfery sie nie ukryją :D
Jestem z Lubaczowa, 40km od Jarosławia, nie daleko Przemyśla...(jeden z redaktorów jest chyba z Przemyśla)
GG:4474655
Witam. Pare osób mnie już zna na forum z powodu moich wypowiedzi. Zgodnie z poleceniem Admina zgłaszam się na wskazany temat. Otóż także chciałbym się zgłosić na newsmana. Od półtora roku odwiedzam stronę, na forum jest od niedawna. Dużo szperam, mam wiele własnych źródeł. Interesuję się głównie ligą polską, angielską i włoską. Informacje o transferach mam na bierząco. Już kilkakrotnie pisałem artykuły do lokalnej gazety. Mam za soba także epizod w pisaniu opowiadanie o FM 2006. Jestem z pod Warszawy. Czekam na decyzję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum